perjantai 22. marraskuuta 2013

LÖYDÄT MEIDÄT HELSINGIN KESKUSTAN JOULUMAAILMASTA JO 30.11 ALKAEN!

Otsikko kertoo jo kaiken tärkeimmän! Olemme siis mukana Helsingin keskustassa joka vuosi järjestettävässä Joulumaailmassa. Meidän mökkimme löydät Mannerheimintien suuntaisesti heti Stockmannin edestä, Kolmen Sepän patsaan luota. 

(klikkaa otsikkoa ja sinulle avautuu koko teksti)


Mökistämme löydät ihanimmat, pehmeimmät ja laadukkaimmat joululahjat ja mielen piristykset koko perheelle! Valikoimassa on erilaisia käsineitä ja rukkasia, eri kuosineen ja väreineen lammas/karitsavuorilla sekä lasten tossuja ja rukkasia ihanissa väreissä karitsavuorilla.

Joulumaailma on avoinna 30.11.-6.1.2014

Aukioloajat: 
Ma-pe: 11-19
La:  10-18
Su:  11-18

Yhteydenotto Helsingin Joulumaailman joulumökkiimme:
Janna Sauso, 040 8352844Myymme myös upeaa käsinetuotantoamme, josta ehkä yhtenä hittituotteena on karistavuorikäsineemme. Se on joka talvinen super voittaja ja myös talven myydyin käsine! Nyt valmistamme sitä pienissä sarjoissa juuri tätä Helsingin Joulumaailma mökkiä varten erilaisissa väreissä ja erilaisilla yksityiskohdilla. Mutta silti myös ihan perus musta karitsavuorikäsine on myös valikoimassa nappana ja poromokka/nappana! :)
Glamour-malliston rukkasia on tulossa kaikki mitä pystymme valmistamaan, joka on meille paljon, mutta jos ne miellyttävät yhtä paljon asiakkaita kuin meitä, niitä ei tule olemaan niin paljon!! :) heh. Joten hankkikaa omanne ajoissa!! :) 
Glamour-malliston rukkaset ovat siis lammaskelsiä pienen kimalluksen kera! Aivan ihanat ja juuri talven city-käyttöön mitä mainioimmat! Ne lämmittävät lammasturkiksensa ansiosta, mutta silti ovat taipuisat sekä erittäin tyylikkäät! 

Käsineistä pidämme myyntimökissämme hienostunutta ja tyylikästä linjaa. Perus mustasta käsineestä upeisiin Swarovskilla koristeltuihin minkkikäsineisiin.Käsineen ei todellakaan, niinkuin näkyy, tarvitse olla musta, perus tai jtn vastaavaa. Se voi olla upea, näyttävä, mutta ennenkaikkea KÄYTÄNNÖLLINEN! Vaikka nämäkin käsineet ovat upeita ja monet ostavat ne juuri siihen hienosto, konserttikäynteihin, on ne kuitenkin käyttöön suunniteltu ja uskokaa pois, niitä saa aina lisää! :)

Itse sain äidiltäni perjantaina syntymäpäivälahjaksi kettureunuksiset mustat koristekäsineet Swarovskin kristallikorulla JA KYLLÄ, AION PITÄÄ NIITÄ NIIN PALJON, ETTÄ VARMASTI KAIKKI NE HUOMAAVAT JA KIINNOSTUVAT!! :) Ne ovat niin upeat! Ja nimenomaan käyttöön tarkoitetut! 

Rakkaudesta käsineisiin hullaantuneet,
Janna ja Liisa Sauso

Ihanaa talven alkua!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti