perjantai 15. helmikuuta 2013

Uusia ideoita ja upeita käsineitä!

Tänään postauksessani annan kuvien puhua puolestaan. "Ne kertovat enemmän kuin tuhat sanaa", kommentoi tänään yksi nuori herrasmies, kun pyysin häneltä neuvoja siitä, miten saan miesten mielenkiinnon heräämään heille tarkoitettuihin tuotteisiin, jotka asetetaan näkyville näyteikkunalle. 

Tässä tämän päivän saavutuksemme, uudet mallit ralli-käsineistä!

Nyt niitä saa myös sydämen muotoisena! 


Tänään tulivat tilaamamme Riekerin kesäkassit ja kuten arvaatte, ajatus lähti laukkaamaan ja kuvasta näette sen tuloksen! Mustat perus ralli-käsineet, missä ympyrän sijasta salmiakin muotoinen reikä sekä kassiin täsmäävät sormenvälit :)

Itse Liisa Sauson omat hanskat... pinkkiä poronnahkaa ja karitsavuorilla, pinkillä timantilla oikean nimettömässä, valkoisella turkissauma-tikkauksella sekä valkoisella sormenväli aukeamalla... 
Aika makeet, tietäisittepä miten hyvältä ne tuntuu kädessä!!

Viime vuoden kevään ralli-malliston kukka uutuus. Kukka on muuten ollut super menestyjä! Hauskinta oli se, että tämän malliston suunnittelun jälkeen Gabs oli suunnitellut omiin laukkuihinsa samaa ideaa ja tulos oli tämä: (laukku saatavana myös punaisena!)

Seuraavaksi listalla on tähän laukkuun valmistettavat rallit saman värisestä nahasta ja erivärisillä irtokukilla, miltä kuulostaa!?

Syksyllä saimme super hienoa ja tyylikästä "tiikerin" nahkaa. Nahka on siis suomalaisen poron nahkaa, johon on painettu tiikeri kuvio! Kaikki koristenahkamme ovat poronnahkaa. Lisänä vanhan hopean värinen vetoketju, jonka alla musta mokka. Kämmenpuoli on käytännöllisyys syistä sekä istuvuuden takia mustaa nappaa.

Uutuuksia myös miesten ralli-rintamalla! Nyt mallissa on neliskanttinen reikäosio. Istuu todella kauniisti käteen. Maskuliinisuutta, urheilullisuutta ja tyylikkyyttä tuovat lisäksi sormien rei'itykset sekä asiakkaan  halun mukainen kanttauksen ja ranne kiinnikkeen väri. Mahdollisuuksia on siis loputtomasti, mikä olisi sinun mieleesi...?

Kyseisten käsineiden omistajalla oli juuri tuon unikon värinen villakangastakki mustilla somistuksilla sekä samaan asukokonaisuuteen hän löysi liikkeestämme väreihin sopivat laukut. Käsineet tehty korostamaan takin ja laukun musta-unikko-tunnelmaa. Käsineistä tuli todella upeat ja yksilölliset. Mahdollisuuksia tässäkin on loputtomia; saat valita värin korostukseen ja tikkaukseen. 

RAKKAUDESTA KÄSINEISIIN...


Lopuksi muutama kuva todella käytännöllisistä laukuista sekä sisäkasseista!

Lopultakin olemme törmänneet pitkään kysyttyyn tuotteeseen! Puhun nyt sisäkassista. Sitä löytyy kahta kokoa ja siihen mahtuu kaikki tarvittava, ja vähän muutakin... 
Sisäkassin tuotemerkki on BagPod.
Kaaoksesta hallittuun kaaokseen. Niillä on suuri ero!

Kuvassa molemmat koot, pienempi 38e ja isompi 44e. Erittäin kätevä!Todella hyvä "laukku kaikkeen tarvittavaan" sinulle, jotka matkustat paljon tai et halua kantaa mukanasi käsilaukkua: Adaxilla on loistava nahkainen pieni "kukkaro" kännykkätaskulla. Pitkää hihnaa saa säädettyä ja sen saa myös tarvittaessa pois "kukkarosta", jolloin jäljelle jää tyylikäs kädessä pidettävä versio.

       Sisältä löytyy yksi pieni vetoketjutasku kolikoille tai vastaaville, muutama oma paikka korteille sekä vapaata tilaa seteleille. 

Tuotetta saatavana mustana, kahtena eri ruskean sävynä, vihreänä, punaisena, sinisenä sekä oranssina:


Toinen mahtava ja aivan loistava tuote on Adaxin pieni, kädessä kuljetettava iltalaukku, sisälaukku tai lompakko!


Sisältä löytyy jos jonkinmoista taskua kaikkien tarvittavien asioiden tallettamiseen! Oikea tilaihme!! Todella kätevä ja yksinkertainen. Tuote on nahkaa. Väreinä ruskea, musta, punainen, sininen, oranssi. Mallista saatavana myös pienempi versio (puolet tämän laukun koosta). 


Lopuksi väri-iloa Gabsin kevään laukuista!!!Hyvää ja nautinnollista viikonloppua kaikille!! :)

- Janna Sauso

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti