lauantai 2. maaliskuuta 2013

GABS- käytön ABC

GABS - Made in Italy with love

Monesti ovesta asuu sisään asiakas, joka kysyy ensimmäiseksi "miten nuo Gabsit nyt sitten toimii ja muotoutuu?" - Selitän tässä nyt kuvien ohella niiden muuntautumis-prosessin, jotta kaikki te, voisitte löytää oman todella käytännöllisen Gabs-laukkunne!

G3-ominaisuus:


Eli melkein jokaisessa laukussa on jonkinlainen muunneltavuus mahdollisuus. Uusimmissa kevään Gabseissä muunneltavuutena toimii vetoketju:


Tässä lähemmin kuvat SAMASTA LAUKUSTA, mutta eri koissa, vetoketjua vetämällä kiinnemmäs tai aukaisemalla sitä. 
Kuten voitte huomata, sama pieni laukku, muuntuu myös aika suureksi! Ja kun suurentumisen kohteena on pohja, niin se antaa huomattavasti lisätilaa. 

Vetoketju on tullut jäädäkseen. Se on todella kätevä ja antaa mukavaa ilmettä laukkuun. Sitä nähdään myös syksyn mallistossa. 

Tässä perinteinen, mutta niin ihana, G3-idea neppareilla. Eli siis sivusta ja pohjasta löytyy pienet nepin paikat, johon laukun ulkonurkkia lähdetään taivuttamaan. 

Tässä kuvassa laukku on isoimmillaan. Suorakulmion muotoinen laukku sopii erittäin hyvin mappien kuljetukseen sekä todistetusti lentolaukuksi! (Itse  käytän laukkua näin joka matkalla lentolaukkuna) 


Sitten seuraavassa kuvassa pohja on taivutettu niin, että sinne saadaan samanlainen suorakulmion muotoinen pohjaosio. 


Viimeisessä kuvassa laukku on pienimmillään. Erittäin mainio vaihtoehto kaupunki-laukuksi! Isona laukku toimi lentolaukkuna, kun taittelet laukusta pienimmän version, saat kaupunkilaukun! Eli ei enään turhia kantamuksia eri laukuista eri tarkoituksiin, saat kaikki laukut yhdestä ja samasta! Hienoa, eikö?!


I love Gabs, many others do as well, Do You? 
- Minä rakastan Gabsiä, myös monet muut, rakastatko sinä?

- Janna Sauso

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti