keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Little Marcel-laukut

Little Marcel-sarjalla on siis myös ihania, vaatteisiin sopivia ja muutenkin väreiltään mahtavia, isoja ja pieniä laukkuja. 
Laukut on vettähylkivää materiaalia, eli sen likaantuessa lian voi helposti kostealla liinalla pyyhkiä pois. (Kokeiltu omaan laukkuun ja hyvin lähti lika pois!)

Tässä kuvia laukuista:Tämä erittäin kätevä isohko laukku on todella sopiva niille, joiden täytyy kuljettaa mappeja, tietokonetta tai muita asiakirjoja mukanaan jatkuvasti. Laukku on erittäin tilava, sekä tietokoneelle (tai muulle samanlaiselle) on erikseen eristetty oma suojattu kotelo (näkyy 4.ssä kuvassa). 

Sisältä löytyy myös vetoketjutasku, puhelintasku sekä avaimille oma pidikkeensä. Edessä on iso vetoketjutasku. Säädettävä pitkä hihna on erittäin kevyt, jolloin ei tee ikäviä jälkiä tai hankaumia. 

Väreinä ovat musta pohja kirkkailla raidoilla sekä tummansininen pohja pastellivärisillä raidoilla. 


REPPU:
Kätevä reppu on oiva ratkaisu kesän menoihin. Sinne saa mahtumaan paljon tavaraa sekä näppärästi olalle tai selkään, jolloin kädet jäävät vapaiksi. Reppu on samaa materiaalia kuin edellinen laukku. Edessä isohko etutasku. Myös tässä olkahihnat ovat erittäin taipuisia ja kevyitä, jolloin ne eivät hierrä tai tunnu epämielyttäviltä. 
Repusta saatavana vain tuo kuvissa näkyvä, musta pohja kirkkailla raidoilla. Tämä on kesän MUST-tuote, reppu on aina tarpeellinen ja tässä mallissa se on erittäin ihastuttavan värinen ja tyylikäs!

Kesäkassi:Tämä ihana, erittäin kevyt kesäkassi soveltuu kaikkeen. Se on tilava, tarpeeksi iso ja tyylikäs. 
Väreinä jo tutuksi tulleet musta pohja kirkkailla sävyillä ja tummansininen pastellisävyillä. 
Laukussa on päällä vetoketju ja suunnittelu on toteutettu todella fiksusti, koska kassi on pitkähkö, mutta matala, tavarat siis löytyvät helpommin!

Ultrakevyt olkalaukku:
Tämä erittäin näppärä olkalaukku on todella käytännöllinen; jo itse laukun paino takaa sen. Höyhenenkevyeen laukkuun mahtuu sopivasti kaikki se, mitä tarvitset, kun lähdet esimerkiksi kaupungille: kännykkä, lompakko, aurinkolasit, silmälasit yms... 
Etupuolella pieni vetoketjutasku. 
Materiaali on samaa, vettähylkivää kangasta. Olkahihnakin on samaa kuin muun tuoteperheen tuotteissa, jolloin sen kuljetus olalla tuntuu kuin itse laukkua ei olisikaan! 
Väreinä samat kaksi vanhaa tuttua, t.sininen ja musta raidoituksineen. 
Yksistäänkin laukku on ihana somiste vaikkapa mustaan asukokonaisuuteen, tai vaikka vain värillisen paidan kaverina. Todella helppo siis yhdistää melkeinpä mihin tahansa vaatteeseen. 

Saatavana myös ihana lompakko:


Lompakko on kokonaan vetoketjulla suljettava ja sisältö löytyy paljon korttitilaa sekä setelit saa nätisti pitkittäissuuntaisesti ja paikka kolikoille.
Lompakko on samaa materiaalia kuin laukut, joten likaantumista ei tarvitse pelätä.
Tämä lompakko ainakin näkyy kassin pohjalta! (tai jos on Gabs-laukku, niin turkoosista sisuksesta löytyy mikä tahansa lompakko...;)

Ja tässä vielä muutama muu Little Marcel-laukku:


Tämä laukku on kangasta ja ihanan merimies-henkinen. Mahtava yhdistää esim. valkoisiin vaatteisiin tai t.sinisiin farkkuihin!


Isohko "kassi" sopii moneen: piknikille, ostosretkelle, lehtikoriksi lattialle sekä vaikkapa puukopaksi!


Tämä korikassi on aivan hurmaava. Sen vaalea päävärisävy sopii kaikkeen, sekä ihanan rusetin kirkkaat värit tuovat laukkuun hienostuneen säväyksen. Ehdoton kesäkassi! :)

- Janna Sauso

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti