torstai 14. helmikuuta 2013

Jostainhan se on aloitettava!

Loin tämän blogin siis siihen tarkoitukseen, että jaan yritystämme koskevia tiedotteita, uutisia, uutuuksia sekä muita asioita kanssanne vapaamuotoisemmin kuin nettisivuilla. 

Kirjoittajana tässä toimii pääsääntöisesti Janna Sauso. Olen Liisa Sauson tytär ja toimin itse äitini rinnalla yrityksessämme. Toimin tuotteiden myyjänä sekä myös nahkakäsineiden valmistajana. Toivotaan, että jos saan selitettyä blogin ideologian ja sen, miten tätä kirjoitetaan ja julkaistaan äidilleni, myös hän voisi tänne aina välillä kirjoitella! 


Tarkoituksena on siis koota aina pienin väliajoin, mahdollisimman usein siis, tietoa erilaisista uutuuksista, uusista merkeistä, tuotteista, niiden hoidosta, vastaan myös kysymyksiin jos sellaisia jollakin on, tulevista tapahtumista, tulevista myymälöistä... (?) ja kaikesta mahdollisesta, mitä olisi mielenkiintoista lukea! (Aiheita saa toivoa!)


Mutta nyt aloitan kertomalla tulevan viikonlopun suunnitelmista.


Viikonloppu lähestyy ja lähdemme Lappeenrantaan sisäänostopäiville. Kalenterista löytyy tapaaminen Gabs-laukkujen edustajan kanssa. Ihanaa päästä katsomaan mitä kaikkea uutta on taas saatavana ensi syksylle! Gabs-laukut ovat todella laadukkaita, Italiassa tehtyjä nahkalaukkuja. Heillä myös mallistoa laukuista, joiden materiaalit eivät ole nahkaa. Meitä Gabs-laukut ovat ilahduttaneet jo yli vuoden! Ne hurmaavat väreillään ja muuntautumiskyvyllään. Samasta laukusta saa parin napin yhdistämisellä tai vetoketjua vetämällä monia eri kokoisia versioita, sen hetkisen tarpeen mukaan!Tässä muutamia kevään uutuuksia!


 

        

Liikkeestämme löydätte monia kymmeniä muita ihanuuksia eri väreissä, malleissa ja koissa. 

Uusimmassa Muoti Maailma ammattilehdessä on myös iso artikkeli yrityksestämme Gabs-laukkujen jälleenmyyjänä.
 

PS.  KEVÄÄN UUDET GABS-LAUKUT OVAT SAAPUNEET LIIKKEESEEMME....!! 
Tule tutustumaan ja katsastamaan Gabsin uusin laukkuidea!

Laukkujen parhaana puolena on se, että voin melkein luvata, että jokaiseen laukkuun voimme valmistaa siihen sopivat nahkakäsineet! Mistä muualta voitte saada ihanat, erittäin laadukkaat ja kestävät käsineet, jotka sopivat haluamaanne laukkuun 100%? ETTE MISTÄÄN, paitsi meiltä! 

Tässä muutama esimerkki Liisa Sauson käsineiden symbioosista Gabs-laukun kanssa:Tummansininen käsine, jossa ulkosaumatikkaus turkoosilla (kuten itse Gabs-laukussa), sekä sormenväleistä löytyy samat neljä sävyä kuin itse laukusta. Aika upeat, eikö?

Tässä ihana pinkki Gabs-laukku saa parikseen suomalaisesta poronnahasta tehdyt käsineet, joissa vetoketju (itse Gabs-laukussa vetoketju myös, kuvasta sitä vaan ei erota, mutta vetoketju kulkee laukun koko sivustalla) ja vetoketjun alla jatkamme samaan tyyliin, eli pinkkiä kroko-kuviollista poronnahkaa.

Tämä laukku on yksi ehdottomista suosikeistani. Siinä yhdistyvät upea värien harmonia, joka toimii niin kesällä kuin talvellakin. Musta, tumman sininen, kirkkaan punainen ja beige. Todella helppo yhdistää mihin tahansa vaatteeseen. Oikea business-naisen unelma! Kokonaisuuden kruunaa mustat peruskäsineet, joiden sormenväleistä löydätte samat värit kuin itse laukusta. Pientä luksusta elämään!

Monet tyytyväiset asiakkaat ovat olleet todella otettuja tästä palvelusta, että he saavat laukkuunsa sopivat käsineet. Pari päivää sitten pääsin todistamaan miten iloinen asiakkaani oli, kun yhdessä suunnittelimme hänelle hänen takkiinsa ja laukkuunsa sopivat käsineet. Niistä tuli todella hienot ja hän lähti ovesta upea kokonaisuus yllään! Siinä rupatellessamme seuraamme liittyi paikalla oleva toinen naispuolinen asiakas ja hän oli häkeltynyt saamastaan palvelusta! Hänen sanansa kuuluivat jotenkuten näin: "En ole ikinä tottunut, en edes ajatellut, että saisin tälläisen palvelun, että käsineet voidaan suunnitella juuri minun asuuni, laukkuuni tai vaikkapa kenkiini sopiviksi. Eihän tälläistä saa mistään muualta!" Hänen sanansa ja ilmeensä jäivät ikuisesti mieleeni ja se tunne saa meidät, äitini ja minut, jaksamaan ja kehittelemään aina vaan uutta ja uutta.

Työmme on palvella teitä sekä valmistaa juuri teille sopivat ja laadukkaat käsineet!


Tässä linkki Gabs-laukkujen virallisille, Italian nettisivuille:

www.gabs.it


- Janna Sauso

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti