sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Loppujen lopuksi, se on se hitti!

Viikonlopusta on selvitty vaikka matkat Lappeenrantaan ja takaisin autolla olivat kyllä raskaita, mutta hyvän takia kannattaa vähän kärsiäkin... Gabsit siis jatkavat meillä ja jälleen kerran ne osasivat yllättää täysin. Ihania värejä ja kuoseja. Pinkki, oranssi, t. sininen, ruskea ja turkoosi sekä punainen jatkavat vahvana ensi syksylläkin. Eli jos joku laukku on jäänyt mieleen liikkeemme Gabseistä, se varmasti on super muodikas värinsä puolesta myös syksyllä! :)

Huomenna taas käsineiden pariin. Uutuuksia on tulossa lisää ja ideoita toteutetaan aina kun siihen on aikataulullisesti mahdollisuus! (ainahan saa olla rohkea ja tilata omansa niin saa varmasti ja nopeasti!) 


Nyt on tullut todella paljon kaikkea ihanaa uutta Hämeenlinnan liikkeeseemme ja ne ovat todella käymisen arvoista nähtävää! Kesäkasseja jo nyt iso valikoima. Vaatteita ja kesäkasseja tulossa toivottavasti ensi viikolla Little Marcelilta, suoraan Ranskasta! Aivan ihastuttavia asukokonaisuuksia siis saatavana kesän rientoihin!


Tulossa ihana todella hyvästä ja miellyttävästä materiaalista tehty huppari, väreinä kuvan kirkas sekä hillitympi tummansininen heleämmän värisillä raidoilla.

Kuvassa oleva reppu on todella kätevä kesällä; tilava ja tyylikäs, rento ja sporttinen! Kuvan väri ei ole juuri oikea, tulevan repun värit ovat samat kuin ylemmässä hupparissa.

Ihana, samasta materiaalista kuin huppari, tehty t-paita pienillä napeilla edessä on helppo yhdistää tänä kesänä muodissa oleviin erivärisiin housuihin! 


Vaatteisiin sopivia kasseja on tulossa monia eri kokoisia ja värisävyinä ovat kuvan kirkkaat värit mustalla pohjalla sekä ylempänä mainitsemani tummansininen heleämmän värisillä raidoilla. 

Tässä muutamia esimerkkejä heidän laukuistaan. Kaikkia malleja meille ei tule, mutta käytännöllisimmät kyllä; olkahihnalla olevia, pieniä ja suurempia, sekä isompia "rantalaukkuja".

Kyseistä sarjaa ja sen tuotteita meille ei tule paljoa, muutamia malleja muutamia kappaleita sekä vaatteissa muutama koko per malli, joten tule heti katsastamaan ja löydä omasi! :) Odotettu saapumisaika tuotteille on maaliskuun ekalla tai toisella viikolla. 

Toinen uusi tuttavuus Lappeenrannan kenkäviikolta oli Unnaliina. Heidän mallistoista löytyi meidän mieleemme pari upeaa laukkua, toinen iltalaukku-tyylinen 
ja toinen hauska, pallo-paloilla somistettu kesäkassi niin kesään kuin talveen! 

Punaisen sävyinen laukku on luonnossa enempi unikon sävyinen! :) (väri oli ainakin minun mieleeni! PLUS samanväristä nahkaa on tulossa, joten käsineiden teko kassiin sopiviksi onnistuu pian!)

Ja ihana pinkki!

Unnaliinan kyseiset keinomateriaaliset laukut ovat englantilaisia. 


Lopuksi mutta tärkeimmäksi, vähän eri ideoita käsineidemme valkoimasta. Muistathan, että melkeen kaikki villit ideat pystymme toteuttamaan ja kuvien nahkojen ja koristenahkojen värejä pystyy muuttelemaan omaan makuun ja tyyliin sopiviksi! :)

Alkuun kevääseen/kesään sopivia malleja:

Ralli; aina suosittu, aina käytännölinen, aina varma valinta, aina tyylikäs. 

Yhdistele värejä sen mukaan, mikä on sinun lempi/päävärisi! :)

   Mokkaiset rallit ovat erittäin tyylikkäät mokan ja napan kontrastin ansiosta. 

                                             
Aika hienot, vai mitä? Ja tuntuvat aivan uskomattomille kädessä!

Tässä yhden asiakkaan tyylittelemä ralli, aika upea ja elegantti!

Jos ralli ei ole sinun tyyliäsi, muista, että myös kaikkiin käsineisiin on saatavana silkkivuori, joka on loistava vaihtoehto kevät käsineeseen. 
Tässä muutama esimerkki:

       


Seuraavaksi talvenhenkisiä herkkuja: Ja miesten upeaa mallistoa, väri roiskuu sielläkin!
Kaikkien rakastama, kaikkien ihastelema, melkein kaikkien omistama (nekin kenellä ei vielä ole, kannattaa hommata!), meidän pidetyin, villein, kaikkeen sopiva sekä yksi tyylikkäimmistä malleista, 

HITTI!

- Janna Sauso

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti