tiistai 16. huhtikuuta 2013

Poron pehmeyttä, kestävyyttä, mukavuutta ja käytännöllisyyttä

Poromokka on ylellinen valinta jokapäiväiseen käyttöön.

Poromokka on poronnahasta valmistettu huippulaadukas ja eksoottinen pohjoisen tuote. Se on ominaisuuksiltaan ylellisen pehmeää, kevyttä ja erittäin kestävää nahkaa. Nahan pinta pysyy kauniina ja kestää erittäin hyvin kulutusta. Sen suosio jatkaa kasvuaan, jonka ansiosta käytämme sitä jo suurimmassa osassa käsineistämme. 

Valmistusvaiheessa poromokka käsitellään siten, että se hylkii kosteutta ja likaa. Poromokkamme saamme Kokkolalaiselta Ahlskog-yritykseltä. 


Poromokkaa on saatavana näissä upeissa väreissä sekä pajaltamme voit löytää muita todella ihania ja eksoottisia värejä, joista riittää nahkaa vain ehkä yhteen käsinepariin!

Tiivistettynä poromokka on siis huippulaadukas materiaali, jota voi sen likaantuessa käsitellä nihkeällä määrällä vettä, jolloin tahran saa poistettua. Ja kädessä poromokka on yhtä unelmaa sen pehmeyden takia. Se tuntuu kuin toiselta iholta!!

Kaikki printtikuvioiset nahkamme ovat suomalaista poroa, kuten esimerkiksi tämä Burberry-kuvioitu nahka:








Sekä myös nämä kukkakuvioiset kevät käsineet ovat poroa:


Tervetuloa tutustumaan valikoimaan ja löytämään sinulle täydelliset, upeat ja kauniit, mutta ennen kaikkea käytännölliset poromokka- tai poronnahalle painetut kuvioilliset käsineet!

IHANAA KEVÄTTÄ; se on jo melkein ovella...

Janna Sauso



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti