perjantai 3. toukokuuta 2013

Kaksi liikettämme, Hämeenlinnassa ja Helsingissä

Kaikille niille huolestuneille asiakkaille tiedoksi, että Hämeenlinnan liikkeemme palvelee vieläkin ja myös pysyy Hämeenlinnassa, missä myös valmistamme käsineemme. 

Laajensimme toimintaamme, jonka ansiosta pystytimme toisen liikkeemme Helsinkiin, tavoittamaan enemmän asiakaskuntaamme. Helsingin liikkestä löydätte koko käsinetuotantomme sekä muita oheistuotteita, kuten upeat Gabs-laukut! 
Hämeenlinnan liikkeestä löydätte myös Gabs-laukkujen loistoa sekä muita laukkumerkkejä oheistuotteineen. Takatiloissa valmistamme käsineemme, 100% suomalaisena käsityönä. Olet aina tervetullut tutustumaan tuotantoomme ja suunnittelemaan omat käsineesi. 

Helsingin liike on ollut äitini unelma jo monta kymmentä vuotta  ja vihdoin se on mahdollista. Itse muutan asumaan Helsinkiin ja tulen vastaamaan kokonaan Helsingin liikkeestämme, eli jos haluat tietoa tuotteistamme tai tilata käsineitä Helsingin suunnalta, voit olla yhteydessä minuun, Janna Sausoon. 

Valttimme käsinetuotannossa on mittatilauskäsineiden valmistaminen. Pystymme tiettyjen rajojen sisällä valmistamaan melkein millaisia käsineitä tahansa. Saat asuusi, kenkiisi, laukkuusi tai mihin tahansa asusteeseen  sopivat käsineet huomattavan kohtuullisessa aikataulussa. 
Tapauksessa, jossa et pääse itse hakemaan valmistettuja käsineitäsi, postitamme ne sinun ovelle asti postimaksun nojalla. Voiko palvelu enään olla parempaa? ;)

Ihanaa kevättä kaikille sinne Suomeen!! (Nyt kirjoittelen Yhdysvaltojen suunnalta) Teidän kanssa näemme kesäkuun alusta Helsingin liikkeessämme, siihen asti teitä siellä palvelee äitini tai hänen miesystävänsä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti