maanantai 10. kesäkuuta 2013

Alun tuskailuista loistavaan lopputulokseen! +alennusvinkki!

Paljon on tapahtunut; palasin takaisin Suomeen, sitten oli mun ylioppilasvalmistujaiset, sitten muutto virallisesti Helsingin kämppään ja tutustuminen liikkeeseen. Lisätään siihen vielä jetlag... Mutta tässä sitä nyt ollaan intoa tursuten!! 

Viikonloppuna sain tänne meidän Helsingin liikkeeseemme ompelukoneen, jolloin voin niitä myös valmistaa paikanpäällä! Plus se, että monet oikeasti näkevät, että tuotteet ovat Suomessa valmistettuja eivätkä vaan sitä anna ymmärtää kuten monien muiden brändien kanssa valitettavasti tapahtuu. 
Kuten kuvista näkyy, liikkeemme on pieni, mutta idyllinen! JA MAHTAVAN VÄRIKÄS! (Siitä emme tingi)Tuntuu jopa hullulle, että esimerkiksi lipasto on täynnä erivärisiä käsineitä eri kokoisina! Ja se kaikki vaan sen takia, että rakas äitini paiski uskomattomalla tavalla koko kevään raskaita päiviä täydentäen käsinevalikoimaa maksimilleen, jolloin asiakkaalla olisi valmiina edessään iso valikoima käsineitä. Siinä hän onnistui ja kauppa näyttää upealle! Ja valikoimaa riittää!!! :) 
Nyt te kaikki Gabs-rakastajat, hullaantuneet tai muuten vain niihin koukkuun jääneet, teille on hyviä uutisia! 

Gabs-nahkalaukkuja sekä muita nahkalaukkuja
-20%
-30%
-40%

Mahtava tilaisuus saada se ensimmäinen, toinen tai viides laukku erittäin hyvään hintaan!! Tuotteet merkitty alennusryhmittäin. 

 Mitä nopeampi olet, sitä parempi valikoima! ;)


LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti