lauantai 3. elokuuta 2013

Ateneuminkujan liike avaa ovensa taas maanantaina!!

Kuten otsikko jo kertookin, käsineliikkeemme avaa ovensa ensi maanantaina, 5. päivä elokuuta. Tarjolla syksyn mallistoa rallien, vuorettomien ja silkkivuorillisten käsineiden osalta. Niillä jos millä on hyvä aloittaa syksyyn valmistautuminen! 


Syksy on merkillistä aikaa, se näkyy jo kaupoissa kauhistuttavissa määrin, mutta se ei siltikään ole vielä alkanut! Tummansiniset, eri ruskean sävyt ja burgundin värit loistavat kauppojen ikkunoissa, mutta ulkona on täysi helle. Missä pinkki, keltainen, turkoosi, vihreä...? 

Syksy tuntuu alkavan silloin, kun lämpötila laskee siinä määrin, että tarvitsee laittaa aamulla takkia päälle töihin mennessä ja pienistä ballerinoista pitää luopua ja laittaa vähän paksumpi pohjaista kenkää jalkaan. Itse havahduin pohtimaan asiaa eilen ja "tilasin" äidiltäni syksy-käsineeni! Minulla ei ole kai yhtiäkään sellaisessa "esittelykunnossa" olevia vuorittomia käsineitä, joten päätin haluta sellaiset! 


Poromokkaiset vuorittomat käsineet ovat siis tulossa tummansinisenä ja turkoosilla kantattuna, sydänrallina (plus pikkurillin turkoosilla sormenvälillä)! Kuvia laitan heti, kun saan ne käyttööni. Suunnittelin käsineet siis omaan vaatetukseeni ja syksy-Gabsiini sopiviksi! 


Tervetuloa taas maanantaista lähtien katsastamaan syksyn uutuudet käsineissä ja myös alustavasti paljastaen, rukkasissa! ;) Tästä aiheesta lisää seuraavassa postauksessa kuvien kera!!


Janna Sauso

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti