torstai 29. elokuuta 2013

Uniikki mallisto, limited edition nyt myynnissä!

Lampaankarvan pehmeyttä, upeita värejä laadukkaissa nahoissa, erikoisia kuoseja ja kuvioita. Kyllä, tässä se tulee; REVONTULI-rukkanen! 

(Huomaattehan, että mallistossamme on nimetty vain harvoja käsinemalleja ja tämä on yksi lisäys heidän kirjavaan joukkoonsa! :)

Päällisosa on käsinhuovutettua ja koristeltua 100% merinovillaa. Kämmenosa on nahkaa ja sisällä on todella lämmin ja jo monelle rukkasista tuttu, lammasvuori. 
Jokainen rukkanen on yksilö kuvioinniltaan. Yksilö myös sinänsä, että jokaista kokoa jokaista väriä kohden on tehty vaan yksi kappale! Eli siis todella uniikkeja ja nimenomaisesti limited editionista on kyse! :) 

Näillä säväytät eikä varmasti tule montaa vastaan!!
Idean "äiti" on Henna Jurkkola, joka suunnitteli kyseiset rukkaset itselleen vuosia sitten ollessaan harjoittelijana Kuopion liikkeessämme. Kiitos Henna! :)Muutaman mukaan nämä kaunokaiset ovat jo lähteneet, mutta vielä voit löytää omasi! 

RUKKASVALIKOIMA ON ESILLÄ HELSINGIN LIIKKEESSÄMME, ATENEUMINKUJA 2. 

Muissa tapauksissa ota yhteyttä Hämeenlinnan liikkeeseen, Palokunnankatu 14, tai numeroon 040 5768646, jolloin äitini voi palvella sinua! :)

Ps. Moni miettii varmaan miksi revontuli-nimi? Tässä lyhyt, yksinkertainen vastaus, värit puhukoon puolestaan! :)
Mahtavaa ja mitä ihaninta syksyn alkua kaikille!

Janna Sauso

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti