torstai 22. elokuuta 2013

The fall is here with it's colors!

Aamuisin, ainakin täällä Helsingin suunnassa, tuntuu jo syksyn pieni vire. Nimittäin koleus ja kylmyyden tunne. Syksy on siis ovella, jossei jo toisella jalalla sisällä! Mutta mitä se tarkoittaa muotimaailmassa...? Lue ja tiedät!

Kevät/syksytakit on puettu päälle ja erilaiset nilkkurit ja muut vähän vahvemmat/suojaavammat kengät syrjäyttävät kovaa vauhtia balleriinat/avokkaat... Syksy on upeaa aikaa, oikeasti, vaikken kylmyydestä erityisesti välitäkään! On tummempia, syvempiä värejä tarjolla ja kaupoissa käydessä tulee ihan hyvälle fiilikselle olevasta tarjonnasta. Syksy on aina uudelleen aloittamisen aikaa. Laitetaan kesähepenet pois ja piiloon kaappiin odottamaan seuraavaa kesää, kaivetaan kaikki huivit, käsineet, kengät, laukut esille ja katsotaan mitä puuttuu. No, yleensä ei periaatteessa mitään puutu, uskottelemme vain itsellemme, että juuri tämä takki, tai nämä kengät voisi vaihtaa vähän sopivimpiin tai paremmin muuhun mätsääviin. Menemme siis ostoksille ja uskokaa tai älkää, reissulta tarttuu monta muutakin ostosta mukaan. "Olen aina etsinyt tälläistä, tämän väristä neuletta!" - Itsekin käytän tuota aika monta kertaa... Mutta on ihanaa saada jotain uuttakin aina välillä. Se tuo arkeen pientä luksusta! 

Syksyn värimaailma pysyy aina melko samana, joka on hyvä juttu, koska viime syksynä ostamasi vaatteet ovat varmasti vielä ainakin värinsä puolesta muotia. Burgundy, tummansininen, petrooli, tummanpunainen/viininpunainen, tummanvihreä... ja musta. Upeita värejä, unohtamatta murretumpaa oranssia/pinkkiä, näillä väreillä voi säväyttää ja piristää asua todella helposti. Ja juuri tuon murretun sävyn ansiosta se sopeutuu hyvin muihin syksyn väreihin. Yksi syksyn uusista väreistä, mitä ei aikaisemmin ole niin paljon nähty, on vanha roosa! Upea väri, todella upea! Erittäin helppo yhdistää melkeempä mihin tahansa! Eli nyt jos koskaan kannattaa satsata johonkin vanhan roosan väriseen asusteeseen, vaatteeseen tai kenkään. Toinen yllättäjä, haastava, mutta erittäin upea väri juurikin mustan käyttäjälle on kirkas violetti. Tarkkaa värin nimeä en osaa sanoa, mutta tässä kuva, josta varmaan jokainen saa käsityksen mitä väriä tarkoitan!

Vähän kirkkaampana tai murretumpana se kuuluu syksyn ykkösiin! Kokeile tätä vaikka beigeen, mustaan tai ruskeaan yhdistettynä ja jos haluat säväyttää lisää, yhdistä koko kokonaisuuteen vähän petroolia (murrettu väri kirkkaasta turkoosista). 

Tässä muutama poiminta syksyn tarjonnasta vaatteiden osalta ja värien yhdistelemisestä.
Kokeile näitä kaikkia värejä, löydä niistä juuri sinulle sopivimmat ja käytä, yhdistele niitä rohkeasti. Yhdistele myös syksyn värejä kynsiin erilaisien kynsilakkojen muodossa ja silmämeikkiin erilaisina luomiväri variaatioina! :)Olet kaunis, jos niin itse ajattelet! Ennen kaikkea ulkokuorellista, se lähtee sinusta itsestäsi!!!

Seuraavaksi tulossa postauksia syksyn Limited Edition-malliston rukkasista, joita riittää vielä muutamille nopeimmille ja uudet Gabsit ovat tulleet, huh... niin upeissa syksyn väreissä, että ne sinun on melkeen nähtävä itse, ei vain lukea ja katsella kuvia! 

Suurin osa Gabs-nahkalaukuistamme on Hämeenlinnassa,
Palokunnankatu 14. Tervetuloa! 

Janna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti