torstai 28. maaliskuuta 2013

Adaxin värikylpyä mantelin loistossa

Mahtavia uutuuksia Adaxilta!


Kuten kuvasta näkyy, kevään "hillityimpinä" värejä edustavat nyt manteli ja konjakki. Kirkkaan sininen on nousussa ja se on oikeastaan tosi upea väri; kunhan sitä uskaltaa käyttää sekä se sopii erittäin hyvin esim. farkkujen tai valkoisten vaatteiden kanssa, jolloin väri pääsee oikeuksiinsa!


Samoista väreistä löytyy myös pikkulaukkuja, jotka voi helposti sujauttaa olan yli. 
Manteli (vaalean beige) on todella helppo väri niin niille, ketkä eivät niinkään väreistä välitä, sekä niille, jotka taas haluavat esim. korostaa värejä pukeutumalla, jolloin neutraali laukku yhdistää kokonaisuuden. 

"Manteli" värinä on muutenkin tosi monikäyttöinen, vähän kuin musta. Se ei sido tiettyyn värikokonaisuuteen ja esim. kenkien ei tarvitse olla silloin samaa sävyä. Monesti konjakki- tai muun vastaavan ruskean sävyn haittana on se, että usein laukku tuppaa olemaan toista sävyä ja mistään et sitten enään meinaan löydä samanvärisiä kenkiä. Eihän pieni väriero ole tappava, mutta jos ero on huomattava, se ei näytä enään niin hyvälle. Sama pätee mielestäni kaikkiin väreihin. 

Tulisi pyrkiä löytämään värien harmonia, kuten nyt muodissa oleva liukuvärjäys (tummemmasta sävystä vaaleampaan "siirtyvä" väritys), jolloin voi yhdistää esim. eri punaisen sävyjä niin, että asukokonaisuus toimii. 
Esim. valkoinen, vaaleanpunainen ja pinkki/tummemman sävyinen punainen. Nyt siis vaan vaatekaappiin kurkkaus ja suunnittelu käyntiin. Hyvää tässä keväässä on myös se, että monia eri värejä yhdistetään! Keltaista vihreän kanssa, tumman sinistä punaisen kanssa, joka on muuten voittamaton yhdistelmä!! Itse suosin sitä melkein aina! :)

- Janna Sauso


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti