lauantai 2. maaliskuuta 2013

Going tuubi

Tänä kesänä kuumin sana on TUUBI! Se toiselta nimeltään tunnettu pyörylä, ympyrä, putkilo, pötkylä... Rakkalla lapsella on monta nimeä!
Tänä keväänä ja kesänä tuubeja nähdään sateenkaaren väreissä, on sinistä, turkoosia, pinkkiä, neoa, keltaista, oranssia... Mistä tahansa väristä satutkaan pitämään, on varma, että se on nyt muotia! Kiedo siis oma putkilosi kaulaan löyhästi tai tiukemmin useammalle kerrokselle ja asukokonaisuus on sinetöity!

Tässä osaa meidän tuubi-valikoimastamme:
       No, sitten on meitä, minut heihin lukien, jotka vaan emme osaa päättää mistä väristä pidämme eniten, mikä sopisi parhaiten tai mikä kuvastaa itseämme eniten. Tässä on loistava yhdistelmä kaikkea sitä väri-iloa, mistä emme osaa päättää:Tuubit ovat erinomaisia ja helppoja! Enään ei tarvitse miettiä miten heiluvat huivin "hännät" saisi näyttämään nätiltä eikä tarvita ihmeellisiä solmuja, joita joutuu korjailemaan koko ajan! Pari kietaisua kaulanympäri ja homma on siinä. 

Toisaalta taas yksinkertainen perinteinen huivikin voi näyttää hyvältä ihan vaan kerran kaulanympäri kietaistuna: Mikä on sinulle sopiva huivi? :)

- Janna Sauso


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti