torstai 28. maaliskuuta 2013

Kynnet, kukkasormus, timantti = käsineessä?? KYLLÄ!

Sain heti aamulla äidiltäni sähköpostiviestin, jonka avatessani, ruutuun ilmestyi tämä kuva: 

Äitini luomisvimalla ei ole rajoja, taas se tuli meinaan todistettua! 
Onko pikkuisen hienot käsineet?? 


Käsineissä siis jo tutut kynnet, vaaleanpunaisella, sekä jo tuttu timantti, joka yleensä on nähty käsineen varressa, mutta nyt myös oikean käden nimettömässä! Uusin oivallus on siis yhdistää siihen millä tahansa koristenahalla kukan muotoinen nahkapala!

Kuvan käsine on hyvin tyylikäs värimaailmaltaan. Jos siitä haluaa räväkämmän, voi kynnet korvata kirkkaan pinkillä nahalla tai jopa kirkkaan sinisellä, jolloin sekä kukka, että timantti vaihtavat myös sävyään!

Timanteista saatavana olevat värit ovat: 
- turkoosi
- kirkas (väritön)
- vaaleanpunainen
- kirkkaan sininen
- pinkki
- muistaakseni myös violetti
(kannattaa käydä paikan päällä kurkistamassa tarkemmin!)

Koristenahkoja on valtava määrä erilaisia, pieninä tai isompina satseina. (Ne upeimmat yleensä tuppaavat vain loppumaan hyvin nopeasti, joten jos haluat saada omasi, toimi heti! Kokemuksen syvä rintaääni puhuu!)

Samaa tekniikkaa voi toki käyttää esimerkiksi ralli-käsineessä; eriväriset sormenvälit tai kynnet sekä käden "selkäpuolen" aukon somistusvärin voi valita haluamakseen, sekä nepin voi somistaa kirkkaalla kukalla. Vähän saman tyylistä, kuin viime vuoden super suosittu kukkaralli. 

Tai pelkkä musta ralli kirkkailla tai yksivärisillä sormenväleillä tai kynsillä, ja liittää pelkkään nimettömään kuvassa oleva kukkatimantti-yhdistelmä ja jatkaa värimaailmaa selkäpuolen aukon sisustassa. 

Selittäminen ja havainnollistaminen sanoin ei koskaan ole ollut vahvimpia puoliani, joten tätä lukiessanne, hyvät lukijat, kannattaa kurkata nettisivuillemme www.liisasauso.fi, mistä löytyy erilaisia malleja ja sovelluksia, jolloin myös selitykseni voivat pikkuisen hahmottua... heh.
Tutuille asiakkaille epämääräiset selitykseni voivat jopa olla ymmärrettävissä! 

Ihanaa kevään jatkoa teille sinne Suomeen! Täällä Mexicossa aamu sarastaa ja kohta pitää ottaa Gabsi olalle ja suunnata ruokaostoksille! 

- Janna Sauso

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti