maanantai 25. maaliskuuta 2013

Rallien kulta-aikaa!

Kevät alkaa jo näkyä ja tuntua! Ilman lämmetessä on ihana laittaa hyvin talven palvelleet villa- tai turkisvuorilliset käsineet talviteloille ja siirtyä kevään tuomiin ralleihin! 

Poromokka säilyttää suosiotaan, eikä mikään ihme! Se on todella pehmeän ja miellyttävän tuntuinen kädessä ja erittäin helppo pitää puhtaana. 
Nahan likaantuessa, sitä pystyy putsaamaan ja käsittelemään pienellä määrällä vettä ja tarha lähtee varmasti.

Poromokasta saatavana upeita uusia värisävyjä, tule katsomaan ja valitsemaan omasi, niin kauan kuin siihen on vielä mahdollisuus! ;)

Nyt voi jo sanoa, että melkein kaikki kevään laukut ovat saapuneet liikkeeseemme! Vielä tulee Kikoilta ihania kesälaukkuja, mutta niitä saamme odotella vielä hieman... Tässä nyt sitten mainittakoon, että kevään uusista Gabseistä melkein kaikista jo toinen kappale myyty, (jotkut mallit jo kokonaan loppuunmyyty), joten nyt on sinun aikasi tulla vielä hakemaan omasi!

Käsinevalikoima kevään uutuuksissa kasvaa koko ajan. Singeri käy armotta. Ainakun uusi, ihana ja erilainen pari saadaan hyllyyn, se löytää omistajansa hyvin nopeasti. Siksiköhän meillä on käsinetelineetkin ihan tyhjinä?? 
Muistattehan, että karitsavuorikäsineitä sekä rukkasia myydään vieläkin, läpi kevään ja kesän. Ne ovat aina kysyttyjä. Monet satsaavat jo ensi vuoteen siinä toivossa, että jos ne nyt jo hankkii, niin ainakin ne ensi talvena kaapista löytyy kun kylmä yllättää!

Kesän trendi ovat värit (monellekkaan ei taida tulla yllätyksenä, koska väriloistoa näkee nyt kaikkialla!) Ihanaa, että kerrankin muoti on meidän kannalta suosiva, me nimenomaan rakastamme värejä, emmekä pelkää niitä käyttää! Tyylikäs musta, ruskea tai beige trenssi saa ihanan säväytyksen kirkkaaan värisillä käsineillä, tai vaan erivärisillä sormenväleillä, sinä päätät, me teemme unelmistasi totta! :) 

On muuten mahtava tunne nähdä jo käytettyjä, itse suunnittelemia käsineitä ihmisten kädessä, kun he tulevat uudestaan puotiimme ehkä jopa hankkimaan jo uusia käsineitä! 
Positiivisinta viime kuukausina, tai no koko syksynä, oli nähdä se, miten paljon enemmän miehet uskaltavat lähteä leikkimään käsineiden koristeiden, nahkojen ja koristenahkojen kanssa, värejä unohtamatta! Yhä hienompia lopputuloksia on syntynyt peräjälkeen, kun vaan on löytynyt uskallusta lähteä taistelemaan perus mustaa käsinettä vastaan!! (Tosin unohtamatta sitä, että perus mustalle käsineelle on aina käyttötarkoituksensa, joihin se on omiaan!)

Valitettavasti, toisaalta erittäin onnellisena ja iloisena, joudun jättämään henkilökohtaisesti (nyt puhuu Janna Sauso) putiikkimme pariksi kuukaudeksi. Lähden Mexicon kuuman auringon alle miettimään tulevaa ja pohtimaan erilaisia uusia käsinemalleja sekä ideoita. Valitettavaa siksi, että rakastan työtäni äitini rinnalla enemmän kuin mitään muuta, ja intohimoni on palvella asiakkaita parhaani mukaan! :) Mutta aika menee nopeasti ja sitten onkin jo täysin uudet kuviot! (PSSST, puskaradio saa hoitaa hommansa!) ;)

Blogia päivittelen samoin kuin nyttenkin, joten täältä tulette löytämään kaikki uutuus-kuvat sekä muuta hyvää tietoa tuotteista ja muista tärkeistä asioista. 

Ihanaa kevättä teille kaikille! Nauttikaa lämpiävästä ilmasta ja sen tuomista ilon hetkistä. 
Olette aina lämpimästi tervetulleita palveltavaksi myymäläämme!

Loppuun mottomme:

Väriä elämään!

- Janna Sauso

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti