keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Meilläpä siirryttiin nykyaikaan = Äiti omistaa iPadin!

Näin makeasti sitä hymyiltiin tänään päivällä töissä, kun itse Liisa Sauso sai oman iPadinsä käyttöönsä!

Tänään päivä meni todella nopeasti. Uuden tavaran purkua, mm. liikkeeseen saapui Adax:lta niitä ihania "simpukka"mallisia (kesä) lompakoita! 
Väreinä:Passion (tumma pinkki, todella ihana väri, mikä myytiin syksyllä heti loppuun) ja vain yksi kappale oikein ihanaa pinkkiä! (vaikka tilasinne niitä monta, saimme vain yhden sen kovan suosion takia...). 
Nyt myös suuri valikoima Adax:n Clutch:ssa! 
Väreinä löytyy mm. musta, t.sininen, punainen, oranssi, pari erilaista ruskean sävyä yms. Niin kätevä ja niin käytännöllinen! 
PS. tulossa myös korallin (eli pinkin ja oranssin yhdistelmä) värinä! ;) 
(ainakin henkilökohtaisesti pakko saada kyseisen värisenä!!)

Mutta yhtä laukkujen ja lompakkojen juhlaa päivä ei kuitenkaan ollut; työvaiheessa on paaaaljon käsineitä, joista en juuri nyt voi vielä kuvia laittaa, vaan ne ilmaantuvat tänne viikon lopulla. 
Mutta tässä kuitenkin tämän päivän käsinekuvia:

Tässä kuvassa musta perus ralli sai kaverikseen pinkin sydämen ja siihen väreiltään sopivat sormenvälit. Aika karamellit, eikö?!


Ne muutamat harvat upeat parit, mitä teimme tuolla sydän-ralli tekniikalla on jo myyty! Se on niin ihana malli niin meidän kuin asiakkaidenkin mielestä! Mm. upean punainen Luis Vuittonin laukku sai kaverikseen punaiset, mokkaset sydänrallit! ;)

Sitten illan jokeriin! Näitä hanskoja on kyselty paljon ja vihdoista viimein niitä myös pystymme toteuttamaan. 

(Erilaisuuksien kanssa on hyvin tärkeää pitää pää kylmänä ja miettiä tarkkaan tuotteen toteutus, jottei se vaan näytä hyvälle ja halutulle, mutta myös että se toimii arjen koukeroissa!) 
Eli siis villejä idoita kehiin käsinerintamalle villeinä- ja ennenkaikkea persoonallisina väriyhdistelminä. 

Kyseinen, "jokeri"-nimeltään oleva käsine, voisi näyttää upealle esim. pinkki/oranssina tai turkoosi/t.sinisenä. Ihan minä värinä tahansa ja jos pinkki/oranssi kuulostaa liian rajulle, on esim. musta/pinkki-yhdistelmä ihanan raikas, mutta tyylikäs ja käytännöllinen! :) 

Käsineisiin saa villa- tai silkkivuorin. 

Ihanaa viikonjatkoa teille kaikille!
- Janna Sauso

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti