perjantai 8. maaliskuuta 2013

NYT NE OVAT TÄÄLLÄ, SUORAAN RANSKAN RIVIERALTA!

Vihdoin odottamamme Little Marcel-tuotteet ovat saapuneet liikkeeseemme. Purkamiseen meni kaksi päivää, koska halusin ne nätisti esille ja paikkoja piti järkkäillä aika paljon uuteen järjestyseen. Tässä tekstissä perehdyn ensin merkin vaatteisiin ja seuraavassa kirjoituksessa kirjoittelen heidän laukuistaan. 

Vaatteet ovat erittäin laadukkaita. Jokainen vaate, myös hupparit, ovat 95% puuvillaa ja 5% elastaania. Ne ovat Ranskalaista suunnittelua (Ranskan Rivieralla syntynyt alkujaan) ja tehty Portugalissa. 

Little Marcel-sarjan vaatteet ovat melko tyköistuvia, joten koot voivat olla hieman pienempiä kuin normaalisti. Silti istuvat todella hyvin melko erilaisiin vartaloihin (tänään nimittäin kokeiltiin liiketilamme yrittäjien kesken eri kokoja eri mallisille vartaloille!).


Tässä koko tuotevalikoima vaatteiden osalta.
Rekissä mallit vaatteista L-kokoisina.Kuten kuvista näkyy, vaatteita ei ole tusinoittain, ei siis montaa kappaletta monessa eri koossa. Tämä on kuitenkin hyvä asia sen takia, että niiden omistaja tuskin tulee törmäämään kadulla moneen samanlaiseen! Yksilöllisyys siis kunniaan!!

Hinnat vaatteissa vaihtelevat malleittain, 55-95e. 

Tässä vaatevalikoima yksittäin kuvattuna:
Ensin lyhythihaiset:

 

Mahtavia raikkaita värejä; korallin punaista sekä kirkkaan sinistä ja sinivalkoraita, joka on vuosittainen kesämuodin peruspilari. Värit ovat helppoja yhdistää moniin neuleisiin sekä jakkuihin.
Myös tulevan kesän muodissa olevista värillisistä housuista saat mahtavia samoja värejä toteuttavia yhdistelmiä t-paitojen kanssa!

Tässä pitkähihaisia:


Nämä pitkähihaiset ovat ihania! Niissä on pieniä, huolella suunniteltuja yksityiskohtia, kuten esim. pienet neonkeltaiset kyynerpään "suojat" sekä kuvissa ei niin hyvin näkyvät, olkapään pieni pitkittäin oleva napitus. 
Paidat tuntuvat todella lämmittäviltä, mahtavia kevät/kesäiltoihin, mutta silti tyyllikkäitä ja itseni mielestä ne sopivat todella hyvin yhteen esim. valkoisten pellavahousujen tai muiden valkoisten alaosien kanssa. Vähän seilorityyliä, jokainenhan meistä vähän tuppaa aina välillä soutamaan ja hupaamaan... heh. 

Sitten vielä ihanat hupparit, joka myös itselläni on päällä jo toista päivää! 
Huppari on todella mukavan tuntuinen sen materiaalin, 95% puuvillaa ja 5% elastaania, ansiosta. Lämmittää mukavasti, mutta silti hengittää sen verran, että vaikka tähänkin aurinko vähän porottaa, niin ei sitä tarvitse riisuakaan. 

Hupparia saatavana kahtena sävynä: 
- Musta pohja kirkkaan värisillä raidoilla  sekä
- Tummansininen pastellinsävyisillä raidoilla.
(Värit näkyvät tarkemmin t-paitojen kuvissa!)
Lämpimästi tervetuloa tutustumaan vaatteisiin lähemmin ja sovittelemaan! Voin melkein taata, että tulet niihin ihastumaan!!

Seuraavaksi siis tulossa tietoa ja kuvia saman sarjan laukuista!

Hyvää, ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille! :)

- Janna Sauso
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti